Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Policarbonat stabilizat cu raze ultraviolete de la Hammond Electronics

Condițiile severe de medii industriale în minte, 1554 capacul plat și 1555 capac stilizat variază de ABS și UV stabilizat carcase policarbonat din Hammond Electronics furnizează IP66 de etanșare precum și o protecție mecanică.Carcasele gri RAL 7035 sunt proiectate să găzduiască plăci cu circuite imprimate sau componente montate pe șină DIN. Etanșarea IP66 se realizează printr-o garnitură de silicon dintr-o singură bucată, într-o etanșare a limbii și a canelurii.

23 de dimensiuni de la 66 x 66 x 41mm la 239 x 160 x 119mm sunt disponibile cu plat și stil auto capace colorate, clare și translucide.capace flante 10 dimensiuni, de la 119 x 66 x 42mm la 180 x 119 x 62mm, asigură o securitate sporită prin prevenirea accesului la interior, fără a scoate carcasa de pe suprafața la care este atașat.

Capacele șablon includ o adâncitură adecvată pentru montarea unei tastaturi cu membrană și sunt de asemenea prevăzute cu șuruburi de montare pe plăci de tip PCB.Bazele sunt prevăzute cu clapete interioare de montare pe șină DIN în toate dimensiunile, cu excepția a două dimensiuni, iar în toate variantele sunt prevăzute marginile pentru montarea plăcilor PCB sau panourilor opționale interne.

Este disponibil, de asemenea, un set de picior opțional. Panourile opționale de oțel adecvate pentru montarea componentelor grele pot fi montate pe punctele de montare integrale ale bazei; bazele au, de asemenea, sloturi turnate pentru a permite montarea pe verticală a plăcilor PCB groase de 1,6 mm.