Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Torex Semiconductor Ltd.

Torex Semiconductor Ltd.
Torex Semiconductor Ltd. - Torex este un important furnizor de ICS pentru managementul energiei CMOS destinat aplicațiilor bazate pe baterii și eficiente din punct de vedere energetic. Torex este specializat în tehnologia analogică CMOS, cu regulatoare de tensiune LDO, detectoare de tensiune și convertoare DC / DC care reprezintă oferta noastră de bază. Folosind tunderea cu laser, suntem în măsură să oferim dispozitive de precizie de 1% și 2%. Multe dintre dispozitivele noastre sunt disponibile în incremente de 0,05V.
Produsele Torex suplimentare includ circuite integrate cu pompe de încărcare, module multi-chip, mosfeturi, amperi op, oscilatoare, circuite integrate generatoare ceas PLL, diode de barieră Schottky, IC-uri încărcător de baterii, IC-uri Hall Effect și comutatoare de sarcină.
Torex oferă o funcție de economisire a energiei GO "Green Operation". Multe dintre dispozitivele noastre pot comuta automat sau manual între modul de viteză mare și modul de economisire a energiei, în funcție de curentul de sarcină.
Torex oferă unele dintre cele mai mici pachete din lume. Toate dispozitivele noastre sunt compatibile cu RoHS, iar gama completă a produselor noastre va fi, de asemenea, fără halogen și antimoniu până în 2Q 2010.

Categorie produs

Integrated Circuits (ICs)
Sensors, Transducers
Discrete Semiconductor Products
RF/IF and RFID
Circuit Protection
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Development Boards, Kits, Programmers
‹‹123456789101112131415››