Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Sensata Technologies, Airpax

Sensata Technologies, Airpax
Sensata Technologies, Airpax - Sensata Technologies (Sensor Technologies) - Sensata Technologies Inc. este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de solutii de protectie electrica, de alimentare cu energie electrica, de detectare si control intr-o gama larga de industrii si aplicatii. Produsele noastre Airpax ™ includ întrerupătoare și protectori hidraulici și protectori magnetici, circuite de protecție termică, termostate bimetale, senzori de viteză și poziție, siguranțe, întrerupătoare de alimentare, sisteme modulare de distribuție și deconectări de baterii protejate. Produsele noastre Dimensions ™ includ invertoare DC-AC și încărcătoare de baterii.
Piețele Sensata includ automobile, aparate, aeronave, industriale, militare, vehicule grele, HVAC-R, telecomunicații, vehicule de agrement, marin, medical, prelucrarea informației, alimentarea cu energie electrică, generarea de energie electrică, camioane , construcții, agricultură și aplicații alternative de energie.
Scopul nostru este de a oferi clienților de o calitate excepțională și de a îmbunătăți în mod continuu toate produsele și serviciile pe care le oferim.
Lumea depinde de senzori și de control.

Categorie produs

Integrated Circuits (ICs)
Sensors, Transducers
Switches
Discrete Semiconductor Products
Circuit Protection
Optoelectronics
Hardware, Fasteners, Accessories
‹‹123456789101112131415››