Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.
Samsung Electro-Mechanics America, Inc. - Samsung Electro Mechanics (SEMCO) a fost înființată în 1973 ca o filială a Samsung Corporation. SEMCO este lider global care furnizează componente pasive în mai multe sectoare industriale. SEMCO este alcătuită din patru divizii: optică și mecatronică, unitate de circuit, interconectare avansată a circuitului și LCR. SEMCO are o prezență de fabricație în cinci țări și o prezență directă în peste cincisprezece țări.
Linia de produse LCR include condensatoare ceramice multistrat, tantal, tantal polimeric, inductoare, margele, filtre, rezistoare, cristale si oscilatoare de cristal. În cadrul fiecăreia dintre aceste familii de produse, SEMCO oferă produse avansate pentru o varietate de soluții specifice aplicațiilor. SEMCO este lider în industria dezvoltării tehnologice și materiale, exemplificat în linia inovatoare de produse MLCC. SEMCO oferă cele mai ridicate valori de capacitate din lume la cea mai mică dimensiune. Divizia SEMCO LCR deține numărul unu de piață în domeniul electronicii de consum.
Aceasta înseamnă că aproape fiecare persoană din lume folosește o componentă pasivă SEMCO într-un aspect al vieții lor. Acestea includ telefoane mobile, televizoare, GPS, calculatoare notebook, dispozitive de monitorizare medicală, bunuri albe, iluminat și multe altele! Creșterea rapidă a SEMCO este atribuită tehnologiei de vârf a pieței, competitivității puternice a costurilor și determinării rapide și exacte.

Categorie produs

Capacitors
Resistors
Kits
Inductors, Coils, Chokes
Filters
‹‹123456789101112131415››