Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Riedon

Riedon
Riedon - Riedon De 45 de ani, Riedon a fost un lider global integrat în proiectarea și fabricarea rezistențelor de precizie și de putere. Folosind cele mai recente tehnologii în filme subțiri, subțiri și grosimi și folii, Riedon oferă una dintre cele mai largi game de produse din industria rezistorului.
Echipa de suport tehnic a Riedon, centrul de service pentru clienți și operațiunile de producție au sediul central în Los Angeles, SUA, cu o fabricație suplimentară în Tecate, Mexic. În plus, piața noastră asiatică este susținută de centrul nostru de asistență din Shanghai. Riedon este în mod clar poziționat pentru a servi clientului global.
Riedon are un portofoliu de produse care depășește 70 de serii rezistor unice și capacitatea de a oferi produse personalizate concepute cu cele mai bune timpi de producție din industrie. Produsele noastre pot fi găsite în aplicații cum ar fi bunuri albe, automobile, surse de alimentare, telecomunicații, industriale, medicale, aerospațiale și militare.
Riedon este o organizație dedicată clienților, determinată să devină partenerul dvs. pentru cerințele dvs. de rezistență la putere. Noi facem ceea ce spunem!

Categorie produs

Integrated Circuits (ICs)
Resistors
Circuit Protection
Kits
‹‹123456789101112131415››