Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Nippon Chemi-Con

Nippon Chemi-Con
Nippon Chemi-Con - Filiala deținută în întregime de Nippon Chemi-Con, United Chemi-Con (UCC) este cel mai mare producător și furnizor de condensatori electrolitici din aluminiu din America de Nord. Înființată în Statele Unite în 1970, United Chemi-Con distribuie peste 8.000 de produse, inclusiv produse fabricate atât pe piața internă din Lansing, Carolina de Nord, cât și la alte fabrici din întreaga lume.
Deoarece serviciul clienți de calitate este una dintre prioritățile celei mai mari a companiei United Chemi-Con, oferim asistență completă în domeniul ingineriei și vânzărilor la sediul central din Rosemont, Illinois, precum și la vânzări, service și asistență tehnică de teren pe alte site-uri din întreaga țară. Produsele UCC sunt depozitate în Brea, California și Lansing, Carolina de Nord, asigurând livrarea rapidă și eficientă a comenzilor dvs.

Categorie produs

Capacitors
RF/IF and RFID
Circuit Protection
‹‹123456789101112131415››