Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

NDK

NDK
NDK - De la infiintarea noastra in anul 1948, noi, la Nihon Dempa Kogyo Co., Ltd. (NDK), ne-am desfasurat sub o filosofie de a contribui la prosperitatea sociala si la pacea mondiala prin serviciile noastre catre clienti.
Dispozitivele cu cristale de cuarț NDK furnizează o sursă precisă și superioară de oscilație, care este absolut esențială pentru componentele cristalului. Pe măsură ce se dezvoltă epoca societății omniprezente în rețea, dispozitivele cristaline ale Companiei sunt utilizate în diverse aplicații, de la comunicații mobile și comunicații radio fixe până la echipamente de automatizare a birourilor, audiovizual și electronică pentru automobile.
Cu gama sa de aparate de cristal de înaltă precizie, fiabilitate ridicată, care anticipează generația viitoare a nevoilor clienților, NDK a devenit o companie lider printre producătorii de dispozitive cu cristale de cuarț din lume. Beneficiind de "calitate, costuri și viteză", NDK își propune să se stabilească drept liderul tehnologic al industriei și cel mai de încredere client de brand.
NDK va continua să ofere clienților săi servicii de calitate ridicată și servicii de înaltă calitate în întreaga lume, va crește valoarea întreprinderii și va răspunde așteptărilor părților interesate, inclusiv acționarilor, clienților și comunităților locale.

Categorie produs

Sensors, Transducers
RF/IF and RFID
Test and Measurement
Crystals, Oscillators, Resonators
‹‹123456789››