Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Leader Tech Inc.

Leader Tech Inc.
Leader Tech Inc. - Leader Tech este un lider mondial în producția de sisteme de ecranare EMI și de interfață termică pentru plăci de circuite, carcase electronice și cabluri de interconectare. Compania servește o bază de clienți diversă, comercială și militară, de la Centrul de Tehnologie Global EMI Shielding Technology situat în Tampa, Florida. Fiecare detaliu al unității de producție unică a companiei este proiectat pentru a raționaliza și a îmbunătăți procesele de service, inginerie și procesele de producție.
Toate aspectele afacerii, inclusiv oamenii, dimensiunea fizică a plantelor și echipamentele sunt poziționate optim pentru a spori productivitatea și capacitatea. Într-un moment în care companiile se îndepărtează de clientul de protecție a EMI prin intermediul canalelor de producție și de distribuție offshore, Leader Tech se angajează pe piața americană continuând să-și extindă echipa cu experiență în domeniu, tehnologia inovatoare de fabricație și facilitatea bazată pe SUA. Leader Tech crede, de asemenea, că clienții sunt mai bine deserviți atunci când vorbește direct cu un live aplicație inginer în loc de o mașină. Suportul personalizat și receptiv, combinat cu producția internă inovatoare, a fost și va continua să fie semnul distinctiv al departamentelor de inginerie și de asistență pentru clienți din industria Leader Tech.

Categorie produs

RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Kits
Filters
Fans, Thermal Management
‹‹123456789101112131415››