Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

General Cable

General Cable
General Cable - General Cable este cel mai mare producator de sarma si cablu din America de Nord. General Cable a fost lider în industrie de peste 170 de ani. Produsele prin cablu și cablu le ajută să conducă tehnologii în construirea, menținerea și avansarea structurilor de putere și de informare care leagă lumea noastră. Acestea servesc clienților în fiecare canal major de piață, inclusiv în domeniul energiei, al construcțiilor, al industriei, al specialității și al comunicațiilor. General Cable operează în America și Europa cu facilități de producție și instalații de inginerie situate în aceste regiuni.
Cablurile electronice de marcă "Carol" de la Cablurile Generale "Cable" vă ajută să satisfaceți aproape fiecare spec pentru aplicații electronice, electrice, instrumente și control. Cablurile electronice includ cabluri de legătură, cabluri multi-conductoare și perechi și cabluri coaxiale. Linia de specialitate a cablului Exzel® asigură o flexibilitate și o performanță superioară în aplicațiile mașinilor industriale, unde procesele extrem de automatizate continuă să se extindă. Cablurile de marcă portabile "Carol" de produse "Cabluri generale" oferă puteri portabile și aplicații de automatizare industrială cu ajutorul cablurilor de cauciuc superioare. Cu un cablu Brand Carol puteți specifica cu încredere cablurile potrivite pentru aplicația de proiectare.

Categorie produs

Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Line Protection, Distribution, Backups
Industrial Controls
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››