Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Essentra Components

Essentra Components
Essentra Components - Essentra Components face parte din Essentra plc, un furnizor internațional de produse de plastic, fibre, spumă și produse de ambalaj specializate, cu patru divizii principale de operare: Soluții pentru componente și protecții, Tehnologii poroase, Soluții de ambalare și securizare și Produse filtrante. Prin aceste diviziuni, Essentra se concentrează pe fabricarea și distribuția ușoară a componentelor esențiale de mare volum, care servesc clienților într-o mare varietate de piețe finale și regiuni geografice.
Rebrandind recent, noua identitate a Essentra Components ne ajută să reunim toate ofertele noastre cu mai multe mărci sub un singur nume pentru a sublinia amploarea gamei de produse și a capacităților noastre de specialitate. Essentra Components a devenit un puternic distribuitor de produse de pe tot globul prin culminarea idealurilor și a produselor din mai multe întreprinderi anterioare. Acestea includ Moss Plastics, Alliance și Richco.

Categorie produs

Capacitors
Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Tools
Static Control, ESD, Clean Room Products
Prototyping, Fabrication Products
Optoelectronics
Kits
Industrial Controls
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Cables, Wires - Management
Boxes, Enclosures, Racks
‹‹123456789101112131415››