Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Dialight

Dialight
Dialight - gama extinsă de produse a Dialight acoperă toate nevoile vizuale de indicare. De la LED-uri separate prin gaură sau LED-uri de montare pe suprafață MicroLED® până la indicatoare verticale și unghiulare prin intermediul Hole-ului CBI® și Prism® care localizează cu precizie indicatoarele luminate pe panoul sau afișajul dvs., la conducte de lumină OptoPipe® proiectate, obstacolele, la indicatoarele LED cu montare pe panou cu rating NEMA, IP și UL, la suporturile pentru lămpi și la capacele de lentile pentru aplicații de înaltă tensiune, la becurile cu LED-uri de schimb, Dialight are un indicator pentru fiecare aplicație.
Gama noastră de optică LED de mare putere, module de iluminare cu LED-uri și drivere cu LED-uri permit implementarea imediată a luminii solide în aplicații industriale, fără efort sau expertiză. Aduceți calitatea, reputația și experiența Dialight de peste 70 de ani în lumina indicată sau în aplicația de iluminare industrială.

Categorie produs

Switches
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Optoelectronics
Kits
‹‹123456789101112131415››