Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

CSR PLC (Qualcomm)

CSR PLC (Qualcomm)
CSR PLC (Qualcomm) - Miliarde, poate de trilioane de ori pe zi, facem de multe ori ceea ce mulți credeau că este imposibil. Atât de des oamenii din întreaga lume atinge ceva îmbunătățit de Qualcomm. Ar putea fi smartphone-ul din buzunar, tableta de pe masuta ta de cafea, acel modem wireless din servieta ta, ar putea fi chiar sistemul de navigatie din masina ta sau acea camera de actiune legata de piept.
Cine este Qualcomm și ce facem? Suntem ingineri, oameni de știință și strategi de afaceri. Suntem din multe țări diferite și vorbim multe limbi diferite. Venim din diferite culturi și avem perspective unice. Împreună, ne concentrăm asupra unei singure descoperiri de tehnologie mobilă care vizează obiectivele. Pe măsură ce industriile lumii evoluează, la fel și conexiunile pe care le oferim prin soluțiile noastre wireless și de calcul. Sprijinind casele, autovehiculele, orașele, educația, purtarea și îngrijirea medicală împărtășesc mai multe interacțiuni și date într-o varietate de rețele, țesem structura Internetului lucrurilor, astfel încât industriile întregi să poată redefini ceea ce este posibil.

Categorie produs

Integrated Circuits (ICs)
RF/IF and RFID
Development Boards, Kits, Programmers
Crystals, Oscillators, Resonators
‹‹12345››