Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Bud Industries, Inc.

Bud Industries, Inc.
Bud Industries, Inc. - Bud Industries, Inc. este principalul producător de carcase pentru industria electronică și a datelor. În ceea ce privește designul inovator, Bud Industries oferă prima incintă de electronică din material plastic care poate fi stivuită, prima incintă transparentă NEMA transparentă și o serie de carcase din instrumente din aluminiu portabile, care oferă portabilitate în aplicații unde nu a fost posibil anterior.
Alte elemente din linia Bud includ produse de la cutii de mână mici până la rafturi mari de dulapuri, incluzând carcase electronice standard, carcase electronice personalizate, accesorii, paranteze, suporturi pentru cartele, rafturi pentru dulapuri, rafturi deschise, dulapuri pentru servere și dulapuri de colocare. Aceste produse sunt disponibile din plastic sau metal și pot fi fie de tip standard, fie sunt concepute pentru a satisface cerințele NEMA. Accesorii pentru accesorii includ rafturi, rulouri, benzi de evacuare și ventilatoare. Sunt disponibile și produse standardizate și personalizate, precum și suportul de proiectare complet.

Categorie produs

Connectors, Interconnects
Prototyping, Fabrication Products
Line Protection, Distribution, Backups
Hardware, Fasteners, Accessories
Development Boards, Kits, Programmers
Cables, Wires - Management
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
Battery Products
‹‹123456789101112131415››