Bun venit la I-Components.com

românesc
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

ASSMANN WSW Components

ASSMANN WSW Components
ASSMANN WSW Components - Partener calificat pentru fabricarea, achiziționarea și comercializarea de conectori, soluții individuale și ansambluri de cablu proiectate de client.
Dezvoltarea companiei din 1969
Astăzi - înființată în 1969 - ASSMANN WSW Components a devenit un specialist în operațiuni mondiale de componente electro-mecanice, produse de management termic și accesorii pentru rețele de calculatoare.
Serviciul Clientilor nostri
ASSMANN WSW Components este una dintre cele mai importante întreprinderi ale serviciilor de logistică pentru industria electronică și pentru distribuția specializată a comerțului. Experiența profesională ASSMANN acoperă și dezvoltarea și fabricarea competente. Aceasta include propria rețea globală de cumpărare și de tranzacționare și este esențială pentru logistica sa de management de înaltă performanță.
Controlul continuu al calității
Toate produsele noastre îndeplinesc testul de calitate ASSMANN. Componentele ASSMANN WSW sunt certificate conform DIN EN ISO 9001: 2000. În 2003 Componentele ASSMANN WSW au pus în funcțiune un sistem de management de mediu conform DIN EN ISO 14001. Facem afaceri numai cu antreprenori certificați.

Categorie produs

RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Tools
Test and Measurement
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Optoelectronics
Optical Inspection Equipment
Networking Solutions
Hardware, Fasteners, Accessories
Fans, Thermal Management
Computers, Office - Components, Accessories
Cables, Wires - Management
Cables, Wires
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
Battery Products
‹‹123456789101112131415››